David Neveselý - spíker MKRF2024

David Neveselý – spíker MKRF2024

David Neveselý

David Neveselý

Právnik a partner v advokátskej kancelárii HAVEL & PARTNERS

HAVEL & PARTNERS

Česko

David Neveselý sa špecializuje na fúzie a akvizície, právo obchodných spoločností so zameraním na miestne a cezhraničné premeny a prevody obchodných spoločností, finančné právo, právo kolektívneho investovania a poradenstvo pri transakciách s významným daňovým aspektom.

Je spoluzodpovedný za poskytovanie komplexného právneho a daňového poradenstva v oblasti služieb pre privátnu klientelu. Medzi jeho klientov patria nielen koneční vlastníci úspešných domácich a zahraničných podnikateľských skupín patriacich do Czech Top 100 a top manažéri, ale aj príslušníci slobodných povolaní a športovci.

V oblasti akvizícií, predajov a reštrukturalizácií skupín sa v posledných rokoch podieľal na mnohých transakciách, a to tak na strane predávajúcich, ako aj kupujúcich, najmä v oblasti private equity, stavebníctva, automobilového priemyslu, finančných a bankových služieb.

Pred nástupom do našej advokátskej kancelárie pracoval takmer päť rokov ako právnik v poprednej miestnej poradenskej spoločnosti zameranej na komplexné ekonomické poradenstvo vrátane daňového plánovania.